Millennials


Submit solution

Points: 5 (partial)
Time limit: 1.0s
Memory limit: 64M

Author:
Problem type
Bucles simples
Category
Aprenentatge
Allowed languages
Bash, C Hashtag, C++, Haskell, Java, Kotlin, PHP, Python

aireacondicionat La Generació Y o milennials és un grup d'edat o generació que s'anomena així per seguir cronològicament la Generació X i agrupa els nascuts als anys 80 i 90. Segons la vikipèdia … “És la generació amb més estudis, amb la millor ètica de treball i amb unes ganes enormes de canviar el món a millor, tot i que no ho tenen fácil”.

Una de les coses que més agrada als millennials, són les sèries, que sovint descarreguen d’internet per veure quan ells vulguin. Això sí, s’ha detectat, en alguns casos, un comportament una mica “anòmal” o, si més no, “estrany” ja que alguns millennials no tenen prou paciència per veure tots els episodis d’una sèrie i es salten capítols ... per veure el final.

Intentarem ajudar a diagnosticar possibles patologies en els millennials a partir del comportament que tenen veient les sèries que descarreguen.

Entrada

L’entrada comença amb un número indicant la quantitat de casos de prova que vindran a continuació. Cada cas de prova consta de:

  • Una línia que indica el número de línies del cas de prova i el número d’episodis d’una sèrie, i serà un número entre 1 i 25
  • Una seqüència de línies acabades per una línia amb el valor 0. Cada línia conté el número d’episodi que veu el millennial, cronològicament. Aquest número sempre serà un valor entre 1 i el número d’episodis de la sèrie, i sempre anirà pujant (tret del valor final 0 per indicar el final), sense repetició.

Sortida

Per cada cas de prova, caldrà respondre, en una única línia amb un diagnòstic:

  • Si no ha vist el capítol final, escriurà “ABANDONA”

Cas contrari:

  • si ha vist tots els episodis de la sèrie, escriurà “ORDENAT”
  • si s’ha perdut un episodi que no sigui l’últim, escriurà “ANSIOS”
  • si s’ha perdut almenys dos episodis, que no siguin l’últim, escriurà “ESTRESSAT”

Exemple d'Entrada

4
4 4
1
2
3
4
3 4
1
2
3
3 4
1
3
4
2 4
2
4

Exemple de Sortida

ORDENAT
ABANDONA
ANSIOS
ESTRESSAT

Comments

There are no comments at the moment.