Guia Professors


Aquesta és una guía per a fer servir JOEL com a professor.

En primer lloc necessitaràs permisos de professor. Contacta amb dm.albareda - arroba - ies-sabadell.cat per a conseguir permisos. L'únic que necessites es acreditar-te com a professor, el nom i un logo de la teva institució (amb unes proporcions 90x40), i el compromís de no fer servir l'accés a la solució dels problemes per a adulterar la competició. També hauràs d'indicar si vols que el teu institut sigui obert (tothom pot accedir) o tancat (hauràs d'acceptar manualment les solicituds d'entrada)

La primera cosa que tindràs és una Organització. Les Organitzacions poden ser accedides desde Usuaris, i després la pestanya d'Organitzacions.

En el menú d'organització pots editar l'organització, veure els seus membres, i acceptar les solicituds d'accés.

L'imatge que sobreescriu serà la "bandera" de l'organització i apareixerà als rankings.

A solicituds pots acceptar o rebutjar les solicituds d'entrada si l'organització és tancada

També pots veure els membres, amb el que tindràs un ranking només dels teus alumnes

Pots clicar a qualsevol d'ells i tindràs un desglossament de tots els seus problemes per categories.

Una de les parts més importants de ser profe es poder veure en que s'han equivocat els teus alumnes. En aquest sentit, el sistema de pistes aporta molta més informació als professors que no als alumnes. En un enviament incorrecte un professor pot veure molta informació

Per exemple, en aquest cas

Es pot veure com funciona el sistema en dos casos de prova a on l'alumne ha respós incorrectament. En el primer l'alumne ha demanat una pista i es pot veure a l'esquerra. La de la dreta, i l´únic que es mostra en el segón cas, és la informació per a profes.

De la mateixa manera, també es pot veure quan el programa ha donat error

En aquest cas, la creu implica que l'alumne no ha imprès res. Això significa que en el cas '8999999999' ha llançat excepció.

Si el sistema de pistes no està activat, igualment el professor pot veure informació de en quina linea té l'error, així com tot l'input. D'allí pot treure l'informació que necessita manualment.

D'aquesta forma es pot ajudar a l'alumne en els errors més enllà del sistema de pistes.

També pots voler mirar qui ha resolt un problema en concret. Per això, des de la pròpia pàgina del problema, només cal clickar en "Qui ho ha resolt" del menú de la dreta. Et du a la pàgina d'estadístiques a on pots veure les estadístiques del teu grup. Verd significa resolt, groc intentat però no resolt, i blanc no intentat.

Una altra opció és mirant desde les estadístiques del teu grup. En Equips, en el teu Equip, els professors poden veure "Estadístiques de l'Equip". Aquí els professors tenen un cercador amb el que poden veure qui ha resolt cada problema.

L'última eina per a un professor son les tasques

Les tasques són grups de problemes que queden ordenats, un exemple de tasca és aquest

Per cada tasca pots anar també al menú "Qui ho ha resolt" que et donarà informació sobre els teus grups

Per últim, si cap tasca t'agrada, tots els professors poden crear les seves pròpies tasques aquí

https://jo-el.es/admin/judge/problemtask/

En "Afegir" t'apareixerà un menú que et permet seleccionar la llista de problemes que vols que estiguin a la tasca

Per afegir noves funcionalitats es pot contactar amb els developers.