La Balada del Capità Gangplank


Submit solution

Points: 5 (partial)
Time limit: 1.0s
Memory limit: 64M

Author:
Problem type
Pensar!
Category
Codejam
Allowed languages
Bash, C Hashtag, C++, Haskell, Java, Kotlin, PHP, Python

aireacondicionat Avui hi ha festa a la taverna del porc degollat a Bilgewater. La banda del cèlebre capità Gangplank ha tornat després d’un mes de saqueig i pillatge en els set mars. Mentres intentes buidar totes les reserves de rom de la taverna, el capità se t’atansa i et proposa un joc com a fidel segon d’abord que ets. Posa 21 monedes de diferents tipus, Florins de Demacia, Ducats de Piltover, Yuans d’Ionia, i doblons de Bilgewater, entre d’altres, en una curosa fila, i et diu que cada torn cadascú ha d’agafar 1, 2 o 3 monedes, i després es passa el torn. Qui s’endú l’última moneda de la taula, s’endú totes les monedes. Sabent que Gangplank es un vell pirata, saps que aquest joc ha de tenir trampa, i efectivament, abans de que comenci la partida ja saps qui la guanyarà en cas de que els dos jugadors juguin perfectament

Entrada

La primera línia indica els casos de prova a considerar Cada cas compta amb 2 nombres. El primer es el nombre de monedes inicials (superior a 0) i el segon nombre serà un 0 o un 1 depenent de qui comença (sent un 0 tu i un 1 el capità Gangplank)

Sortida

Per cada cas de prova caldrà respondre: El guanyador de cada ronda si els dos jugadors juguen perfectament, escribint “JO” o “GANGPLANK” (sense cometes)

Exemple d'Entrada

6
3 1
4 1
1 0
21 1
21 0
16 0

Exemple de Sortida

GANGPLANK
JO
JO
GANGPLANK
JO
GANGPLANK

Comments

There are no comments at the moment.