Best of Five


Submit solution

Points: 4 (partial)
Time limit: 1.0s
Memory limit: 64M

Author:
Problem type
Bucles simples
Category
Codejam
Allowed languages
Bash, C Hashtag, C++, Haskell, Java, Kotlin, PHP, Python

aireacondicionat Hem quedat a casa de M. Uñón per a veure un torneig de Dragon Ball FighterZ. Els combats són al millor de 5 (Best of Five), és a dir que el primer que guanya tres guanya el combat i la resta de partides no cal jugar-se. Ho heu entès? Perfecte, perquè Uñón no va aconseguir entendre-ho en mitja hora.

Entrada

La primera línia indica els casos de prova a considerar. Cada cas de prova són diverses línies. Primer comença amb el nombre L de línies que hi haurà a continuació. Després ve un nombre senar, N, que indica que la sèrie és al millor de N, i un nombre K amb el nombre de partides que s’han jugat. Després dues línies, amb els noms dels dos equips. I després K línies, amb el nom de l’equip guanyador a cada partida

Sortida

Per cada cas s’haurà de tornar el nombre de partides mínimes addicionals que s’han de jugar per a que hi hagi un guanyador. Sí un equip ha guanyat sense necessitat de que es jugui cap partida més, es tornarà el nom de l’equip guanyador. Si aquesta combinació de partides fos impossible es tornarà IMPOSSIBLE.

Exemple d'Entrada

3
5 3
SHANKS
FURRO
FURRO
SHANKS
FURRO
3 3
FNATIC
G2
FNATIC
G2
G2
3 3
FNATIC
G2
FNATIC
FNATIC
FNATIC

Exemple de Sortida

1
G2
IMPOSSIBLE

Comments

There are no comments at the moment.