Rellotge Somrient


Submit solution

Points: 5
Time limit: 5.0s
Memory limit: 64M

Author:
Problem type
Matemàtiques
Category
Introduccio
Allowed languages
C, C++, Java, Python

ABBA

Si alguna vegada necessiteu saber l'hora i no teniu rellotge el pitjor lloc on us podeu adreçar és a una rellotgeria.

Us heu fixat mai que tots els rellotges de l'aparador marquen les 10 i 10? Això respon a una estratègia de màrqueting que activa el nostre subconscient i ens fa percebre els rellotges com més agradables pel simple fet que sembla que ens estan somrient.

És el mateix que ens passa amb les persones. Ens resulta més agradable una persona somrient que una persona amb el semblant seriós. Mira que en som de simples!

Antigament els rellotges eren completament mecànics i totes les agulles es movien a una velocitat constant. La tecnologia ha fet que les agulles dels rellotges avancin a salts: la dels segons avança de tal forma que fa un salt de 6º cada segon. L'agulla dels minuts fa el mateix salt però cada 60 segons i, finalment, l'agulla de les hores fa aquest salt cada 12 minuts.

Entrada

L'entrada comença amb el nombre de casos a processar.

Cada cas conté una l'hora que marca un rellotge en format HH:MM. Es garanteix que totes les hores son correctes. HH conté un valor entre 01 i 12. MM conté un valor entre 00 i 59.

Sortida

Per a cada cas cal indicar "SI" en el cas que l'hora que marca el rellotge conté les agulles de forma simètrica, o "NO" en cas contrari.

Exemple d'Entrada

3
10:10
10:15
12:00

Exemple de Sortida

SI
NO
SI

Comments

There are no comments at the moment.